
Tato kniha je obrázkovým slovníkem exotického ovoce a zeleniny, omáček, obilovin a pochoutek „odjinud“ s návodem k použití a návrhy receptů.
Tato kniha je obrázkovým slovníkem exotického ovoce a zeleniny, omáček, obilovin a pochoutek „odjinud“ s návodem k použití a návrhy receptů.
Tato kniha nabízí více než 50 receptů pro dospělé ze surovin, připomínajících dětství...
Tato kniha vám nabízí více než 50 snadných a nápaditých receptů z polotovarů, které vás budou bavit, uspoří váš čas a získají vám obdiv vašeho okolí.
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze…
Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace!Kniha přináší chutné a výživné recepty…
Kuchařka zaujme každého fanouška dobrého jídla a "krok za krokem" zpracovanými recepty. Potěší převážně ty, kteří nechtějí v kuchyni strávit mnoho času, ale rádi si dipřejí dobré domácí jídlo. Kniha…
JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není…I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to.Jana Pechmanová pro vás vybrala…
Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a jasně zpracovanými recepty ,,krok za krokem" každého fanouška dobrého jídla. Potěší převážně ty, kteří během týdne nemají příliš času stát u sporáku a potřebují…
Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na…
Jste v pečení začátečník a hledáte takové recepty, které hravě zvládnete i bez zkušeností? Nebo jste již zkušený pekař či pekařka a chcete zkusit něco nového? Ať patříte k první, nebo druhé skupině,…
Polévka je tradiční součástí nejen naší, ale i zahraničních kuchyní. Má mnoho podob, od těch lehčích, podávaných jako předkrm, přes polévky vydatné, které lze servírovat třeba k večeři. Až třeba po…
Na knižním trhu se konečně objevuje kuchařka, která při důrazu na českou, moravskou a slovenskou kuchyni obsahuje i mnoho návodů na přípravu dobrot řady dalších národů.