položek
s DPH
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů

XII.
Ochrana osobních údajů
 
12.1. Prodávající tímto prohlašuje, že je registrovaným správcem osobních údajů (ÚOOÚ složka 00043721) a že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje o kupujícím budou shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, a to výhradně za účelem:
a.splnění předmětu smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím
b.nabízení dalšího obchodu nebo služeb kupujícímu
12.2. Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.
12.3. Prodávající shromažďuje zejména následující údaje nutné pro úspěšné dovršení kupní smlouvy a dodání zboží: jména a příjmení, adresu kupujícího, dodací adresu, telefonní číslo, e-mailovou adresu.
12.4. Kupující má právo kdykoli písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence nebo provedl požadovanou změnu ve struktuře osobních údajů kupujícího.
 

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka
Nejprodávanější

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
  
Provozovatel: Nakladatelství Sun s.r.o., Černokostelecká 2246, 251 01 Říčany
IČ: 27253856 DIČ: CZ27253856
sun@sun-knihy.cz, +420 245 005 340 (po–pá 9–16 hod.)    

 
   Kontakty | Všeobecné obchodní podmínky | Reklamace | Ochrana osobních údajů
                                  Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

JavaScript musí být povolen