Klub stopařů - set 10 knih - archeologické detektivní příběhy

stopaři 1O.jpg
Akční Doporučujeme
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, cestují po světě se svými rodiči,známými archeology. Zažívají mnohá, skoro detektivní dobrodružství.A mají také veliký smysl pro humor. Prima série pro kluky a holky, knihy jsou vhodné asi od osmi let výše. ZVÝHODNĚNÝ SET VŠECH DESETI KNIH.
Výrobce
Nakladatelství SUN
Kód
338-xx
EAN
9788073711111
Hmotnost
3,36 kg
Dostupnost
poslední kusy
Běžná cena
2 290 Kč s DPH/ks
Ušetříte
991 Kč s DPH
Naše cena s DPH
1 299 Kč/ks51,96 
ks

Popis

Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro humor. Cestují po světě se svými rodiči,známými archeology. Zažívají mnohá, skoro detektivní dobrodružství. Když dorazí do Káhiry, seznámí se chlapcem stejného věku, který se jmenuje Ahmed a žije sám jen se svým opičákem Thovtem. Společně podniknou neuvěřitelné dobrodružství a to je spojí navždycky. ZVÝHODNĚNÝ SET VŠECH DESETI KNIH.

Seznamte se sourozenci Callenderovými: Ahmedem, Laurie, Josephem a Elizabeth. Poznejte také jejich malou opičku Toth, ideálního domácího mazlíčka pro dobrodružství ve starověkém Egyptě.

Tyto děti mají to štěstí, že jsou dětmi slavných australských archeologů Jamese a Lisy Callenderových, a tak doprovázejí své rodiče na archeologických vykopávkách po celém světě.

Viděly už chodby pyramid, mumie i poklady dávných hrobek. Pětice sourozenců, v příbězích jako mladí detektivové pátrají po tajemstvích a záhadách. Chcete se s nimi seznámit a dozvědět se o nich něco více?

 

Ahmed  - chlapec egyptského původu. Je mu 10 let. Je velmi statečný, silný, nikdy nezaváhá tváří v tvář nebezpečí a vždy se stará o své mladší bratry. James a Lisa Callenderonovi ho adoptovali při jedné ze svých cest.

 

Laurie -  Je jí 9 let, je laskavá a pečlivá a má na starosti klubovou kroniku – pečlivě zapisuje dobrodružství do svého deníku!

 

Josef - Je mu 7 let a má velmi zvláštní povahu: tvrdohlavý a někdy trochu nevrlý, ale také velmi chytrý umí být zábavný. Často je to práv on, kdo dostává dostat celou skupinu do problémů… ale také je z problémů umí dostat!

 

Elizabet - Je jí pouhých 5 let, ale přirozeně chce své sourozence  všude následovat. Miluje růžovou barvu a na svůj věk je velmi, ale velmi chytrá.

 

Thoth – malý opičák. má jméno po staroegyptském bohu a je to nejnervóznější a nejdůmyslnější zvíře, jaké si dokážete představit.

 

Prožijte s dětmi z klubu stopařů jejich dobrodružstvích.

 

 

Edice Klubu stopařů má zatím 10 dílů. Můžete je číst v libovolném pořadí, ale pro ty nejzvědavější fanoušky je toto pořadí, ve kterém byly napsány a vycházely:

 

Tutanchamonova kletba: pokud jste věřili, že hrobku Tutanchamona objevil jistý Howard Carter...   velmi se mýlíte!

Zmizení papyru Turínského: Můj bože, cenný papyrus byl ukraden! Dokážou ho stopaři najít?

Co ukrývá velká sfinga: Sfinga v Gíze skrývá tajemství, chcete ho objevit?

Honba za pokladem Nilu: Abyste našli poklad, musíte někdy bojovat… dokonce i s krokodýly!

Výprava do tajemné země Punt: stopaři pojedou v karavaně pouští... pronásledováni zlou sektou Růže z Nilu!

Tajemství záhadné sošky: První dobrodružství mimo Egypt, cesta do srdce Paříže, oh, la, la!

Záhada královny Nefertiti: velké filmové dobrodružství, které odhalí nejlépe střežené tajemství té nejkrásnější královny.

Kleopatřina pomsta: Stopaři jsou v nebezpečí! Podaří se jim dostat z Kleopatřiny hrobky živí a zdraví?

Luk faraona Ramsese II: Luk velkého válečníka a faraona pomůže stopařum ve velmi zvláštním dobrodružství.

Pátrání po truhle boha Anúbixe: Jste připraveni sledovat pátrání stopařů napříč Londýnem po tajemné truhle v Britském muzeu?

PŘIPRAVUJEME

Achnatonova mumie: co může být děsivější než mumie faraona Achnatona? A zloděj mumií! jDEME do toho, stopaři!

Hra na faraona: aby naši stopaři přežili, budou muset vyhrát hru senet, oblíbenou deskovou hru faraonů, ztracenou v kanálech New Yorku...

Džoserova pyramida: Stupňovitá pyramida s ponurým tajemstvím uvnitř. To, že stopaři umí držet při sobě bude jejich záchranou.

 

 

 

Parametry

Parametry produktu  Klub stopařů - set 10 knih - archeologické detektivní příběhy

Věk
6+
Rozměr
14,5 x 21 cm
Počet stran
144
Vazba
vázaná, flexi

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články

Alternativní zboží