Jím - Nejím: S alergeny i bez nich - Jana Pechmanová, Jan Vágner

ImgW (1).jpeg
JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není… I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to. Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, nebo ne, podle téhle kuchařky si snadno připravíte vydatné snídaně, obědy i večeře, pestrobarevné saláty, netradiční polévky, návykové sladké tečky i slané pochoutky. U každého receptu jsou uvedeny alergeny a možnost, jak je plnohodnotně nahradit. Autorka se s vámi podělí také o řadu užitečných a ověřených tipů. Poslouchejte sami sebe, svoje tělo a hlídejte si, z čeho vaříte, zajímejte se o to, co jíte, co si dáváte na talíř. Nebojte se nejen zkoušet, ale i obměňovat a objevte pro sebe recepty, které se stanou stálicí na vašem rodinném stole. Správné stravovací návyky jsou to nejlepší, co sami pro sebe můžete jednoduše udělat. Jídlo by nemělo být strašák - změňte svůj přístup k jídlu a zkuste si neškodit. Nechte se inspirovat fotografiemi Jana Vágnera a užijte si každé jídlo i jeho přípravu a servírování jako malou slavnost. Snídám * Salátuji * Polévkuji * Mlsám sladké * Chystám party * Obědvám a večeřím
Výrobce
Šulc Švarc
Kód
2027_4
EAN
9788072444427
ISBN
9788072444427
Hmotnost
1,42 kg
Dostupnost
Ihned odesíláme
Běžná cena
399 Kč s DPH/ks
Ušetříte
100 Kč s DPH
Naše cena s DPH
299 Kč/ks11,96 
ks

Popis

JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není…

I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to.

Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, nebo ne, podle téhle kuchařky si snadno připravíte vydatné snídaně, obědy i večeře, pestrobarevné saláty, netradiční polévky, návykové sladké tečky i slané pochoutky. U každého receptu jsou uvedeny alergeny a možnost, jak je plnohodnotně nahradit. Autorka se s vámi podělí také o řadu užitečných a ověřených tipů.

Poslouchejte sami sebe, svoje tělo a hlídejte si, z čeho vaříte, zajímejte se o to, co jíte, co si dáváte na talíř. Nebojte se nejen zkoušet, ale i obměňovat a objevte pro sebe recepty, které se stanou stálicí na vašem rodinném stole. Správné stravovací návyky jsou to nejlepší, co sami pro sebe můžete jednoduše udělat. Jídlo by nemělo být strašák - změňte svůj přístup k jídlu a zkuste si neškodit.

Nechte se inspirovat fotografiemi Jana Vágnera a užijte si každé jídlo i jeho přípravu a servírování jako malou slavnost.

Snídám * Salátuji * Polévkuji * Mlsám sladké * Chystám party * Obědvám a večeřím

Parametry

Parametry produktu  Jím - Nejím: S alergeny i bez nich - Jana Pechmanová, Jan Vágner

Vydání
1.
Rok vydání
2020

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články